Bombarie podcast aflevering 10: Kapoentje

Komt dat zien, komt dat zien. Hier is af-le-ve-ring 10. Waarin we rijmend de boel aan elkaar babbelen, want het is bijna Sinterklaas. We pakken cadeautjes uit, beantwoorden een van de belangrijkste luisteraarsvragen tot nu toe in Dokter Dre én we zingen. Ja. Je hoort het goed. Wij. Zingen. Gelukkig niet zo lang. Dus genoeg reden om toch weer te luisteren naar Bombarie. De jubileumeditie: nummer 10. Komt. Dat. Zien. Of, nou ja, luisteren. Maar dat rijmt niet op tien.

Bombarie podcast draaiboek, aflevering 10

Hoor wie kletst daar kinderen?

  • Cadeautjes!
  • Maak er wat van: Sinterklaas
  • Improvisatierijmen
  • Korreltje Zout: marsepein
  • Klantenservice: reacties van onze luisteraars
  • Sociaal Verantwoord: Onze social media tip van de week
  • Dokter Dre behandelt luisteraarsvragen.
    • Dit keer: de identiteitscrisis van Piet
  • Bombarie leert je lullen: kapoentje

Aflevering 10 van Bombarie is vanaf nu te beluisteren. Dus open je favoriete podcast app op je telefoon (meer over luisteren naar Bombarie lees je hier)  en zet ‘m aan in de trein, tram of bus. En Bombarie doet het ook goed als je klusjes moet doen. Strijken, bijvoorbeeld. Of als je even geen zin hebt om met iemand te praten: hop, die doppen erin en Bombarie aan! Nou. Zo. Je komt er vast wel uit.

Meepraten met Bombarie podcast?

Wil je meepraten? Is er volgens jou iets waar het volgende keer over moet gaan? Complimenten? Kritiek? Alles dat je kwijt wilt kun je kwijt op Twitter bij @BombariePodcast of met een mailtje aan hallo@bombariepodcast.nl

Tot volgende week!

Het recept uit Korreltje Zout van deze week

Ingrediënten

 

  • 320 g witte amandelen
  • 120 ml rauwe honing
  • 1 el speculaaskruiden
  • 50 g pure chocolade

Bereiding

 

  • Combineer de amandelen, honing en speculaaskruiden in een foodprocessor en maal tot een dikke, kneedbare bal marsepein. Dit kan een aantal minuten duren.
  • Verdeel de marsepein in 4 stukken en kneed hier letters van. Leg iedere letter op een stuk bakpapier.
  • Smelt de chocolade au bain-marie en druppel dit over de letters. Je kunt eventueel ook de gehele letter met chocolade bedekken.
  • Laat de letters met chocolade uitharden in de koelkast voor je ze serveert.

Bron van dit recept is https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/marsepeinletters/