Bombarie aflevering 5: Branie

Waarom je beter seks kunt hebben dan kunt hardlopen. Een van die dingen die je leert als je naar aflevering 5 van Bombarie luistert. Verder, en daar mag je luisteraar Gert de schuld van geven, praten Bern en Andreas over science fiction. Star Trek én Star Wars. En onthult Andreas geheel tegen de zin van Bern in een groot geheim. OEH! SPANNEND! En natuurlijk weer een solide advies van Dokter Dre, een recept, én: er is een pakje bezorgd. OEH! SPANNEND! Nou. Voldoende reden om ‘m nu direct aan te zetten: aflevering 5 van Bombarie. GO!

BOMBARIE DRAAIBOEK / Shownotes:

  • Maak er wat van
  • Over Star Trek en Star Wars, met dank aan deze tweet van Gert aan @BombariePodcast
  • Korreltje Zout: Het recept iets met kip.  En karnemelk. Bijzondere combi. Andreas legt het uit.
  • Sociaal Verantwoord waarin we je helpen navigeren door het oerwoud aan online troep, zodat je dat zelf niet hoeft te doen.
  • Dokter Dre geeft antwoord op een luisteraars-vraag over een daadwerkelijk medisch probleem: ziek zijn. Ziek zijn is hartstikke medisch. Dus even een disclaimer: het is geen echte dokter. Dre is beter.
  • Bombarie leert je lullen: poeha of branie?

En zo zaten we weer virtueel bij je op de bank, in de auto, in je bed… of waar je ook maar naar Bombarie luistert. We horen dat trouwens graag op hallo@bombariepoodcast.nl – net als al je opmerkingen, gedachten, fanmail, hatemail, onderwerpen voor de volgende keer, et cetera. Even een pingel naar @BombariePodcast op Twitter mag ook. Wat jij wil.

Tot volgende week!