Bombarie aflevering 6: Kinnesinne

Dit is de editie die alle voorgaande edities overtreft. Want in Bombarie aflevering 6 krijg je antwoord op de vraag waarom er geen fietsbel op een racefiets zit. Dat hoor je dus nergens anders. Ook kregen we van een van onze luisteraars onze eerste Bombarie merchandise! En Andreas vertelt wat het verschil is tussen een café latte, een koffie verkeerd en cappuccino. Dat en nog heel veel meer (inclusief af en toe super-irritante piepjes van de vaatwasser, sorry he!) in de zesde aflevering van de podcast die je tóch luistert, ook al heb je er helemaal geen zin in: Bombarie!

Dus: waar wacht je nog op? Zet ‘m aan!

Bombarie draaiboek, aflevering 6

Je mag het gerust inhoud noemen:

 • Bombarie merchandise. Dank je Peter!
 • Kelvin van der Doe had vorig jaar het onzalige plan om in alle werelddelen mee te doen met Iron Man. Dus dat is bij uitstek iemand die kan vertellen waarom er geen bel op een racefiets zit.
 • Maak er wat van!
 • Korrel Zout
  • Koffie met geitenmelk.
 • Klantenservice
  • Maarten stak ons een hart onder de riem. En introduceerde dit podcast maturity model:
 • Sociaal Verantwoord
 • Dokter Dre
  • Over de herfstdip
 • Bombarie leert je lullen

 

Zo. En dat was de zesde keer dat Andreas en Bern bij je op de bank zaten. Of bij je op de WC. Dat we bij je in je bed lagen. Of met je onder de douche gingen. Of meereden naar je school, werk of de begrafenis van je oma. Of waar je Bombarie ook maar geluisterd hebt.

Meepraten met Bombarie?

Wil je meepraten? Is er volgens jou iets waar het volgende keer over moet gaan? Complimenten? Kritiek? Alles dat je kwijt wilt kun je kwijt op Twitter bij @BombariePodcast of met een mailtje aan hallo@bombariepodcast.nl

Tot volgende week!