Bombarie podcast aflevering 8: Assebaasie

Hoppetee! Aflevering 8 van Bombarie is er. De podcast die het allemaal niet zo serieus neemt. Met antwoord op de vraag of Froukje uiteindelijk dat huis heeft gewonnen (meer daarover hoor je in de vorige aflevering, Bombarie 7). Je hoort wat je allemaal met een rookworst kunt doen in Korreltje Zout, onze kookrubriek. Dokter Dre behandelt een belangrijke vraag over niezen en aan het eind van deze aflevering van Bombarie weet je wat een assebaasie is. Kan je natuurlijk ook googlen, maar geloof ons nou: Bombarie luisteren is echt veel leuker! Dus zet ‘m aan als je naar je werk gaat, op de wc zit of stiekem tijdens een saai college. Check onze pagina over luisteren naar Bombarie voor meer info over hoe je het handigst naar ons luistert.

Bombarie podcast draaiboek, aflevering 8

Zit je er klaar voor?

  • De vlag in de Tweede Kamer
  • Froukje aan de telefoon
  • Maak er wat van: herfst
  • Korreltje Zout: rookworst
  • Sociaal Verantwoord: Onze social media tip van de week
  • Dokter Dre behandelt luisteraarsvragen. Dit keer: Samantha wil iets weten over niezen
  • Bombarie leert je lullen: assebaasie

Zo! Aflevering 8 van Bombarie is dus vanaf nu te beluisteren. Zet ‘m aan in de trein, tram of bus. Op de fiets (dan wel iets zachter, we willen graag dat je volgende week weer luistert). Of op de wc. Serieus. Andreas luistert podcasts op de wc. Kan gewoon. Bombarie doet het ook goed als je klusjes moet doen. Strijken, bijvoorbeeld. Of als je even geen zin hebt om met iemand te praten: hop, die doppen erin en Bombarie aan! Nou. Zo.

Meepraten met Bombarie podcast?

Wil je meepraten? Is er volgens jou iets waar het volgende keer over moet gaan? Complimenten? Kritiek? Alles dat je kwijt wilt kun je kwijt op Twitter bij @BombariePodcast of met een mailtje aan hallo@bombariepodcast.nl

Tot volgende week!