Over Bombarie

Bombarie is een wekelijkse podcast en wordt gemaakt door Bern en Andreas. Twee druktemakers die, halverwege de dertig, besloten om nog even met veel kabaal hun quarterlifecrisis te doen. Nou hadden ze natuurlijk gewoon allebei een knetterende motor en cowboylaarzen kunnen aanschaffen, maar het leek ze leuker om lawaai te maken in de hoop dat anderen daar ook nog plezier aan beleven.

De. Wereld. Heeft. Het. Nodig.

Wat ze brengen? Vrolijkheid, plezier, relativering, een beetje zon in de schaduw, hier en daar een goed verhaal, lekker kort en zo. Maar beter gezegd; Bombarie is die hoognodige homeopathische verdunning van de algemeen heersende zure stemming. Online, in de media, op straat; Bombarie is het doekje tegen de zure smurrie. Want het kan wel wat gezelliger allemaal. Nou, dat gaan we dus regelen.

Helemaal gratis en voor niets duwt dit dolle duo elke week een goed humeur dwars door je oren heen. Met liefde en een beetje herrie.

Nou, kom maar door met die herrie dan!

Prima! Abonneren op Bombarie is doodeenvoudig.

Heb je een iPhone? Klik dan hier:

En dat werkt trouwens ook prima achter je PC of Mac. Gewoon even iTunes downloaden en op bovenstaande knop duwen, en dan komt het in orde.

Liever met je Android telefoon? Even hier klikken:

Abonneren met Android

Het kan zijn dat je even een app moet downloaden. Links naar de beste Android apps vind je achter bovenstaande knopje.

Zijn jullie ook een beetje sociaal?

Na-tuur-lijk!

Als je je wilt laten horen is het slim om Bombarie te volgen op Twitter, ons te liken op Facebook en Instagram zodat je geen update hoeft te missen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon lekker old school iedere week hier terugkomen voor nieuwe afleveringen. Net waar jij het vrolijkst van wordt.

Als je iets te melden hebt (geschreven of gesproken) mag je ook altijd mailen: hallo@bombariepodcast.nl

Meekijken?

Meekijken mag ook. We plaatsen alle afleveringen van Bombarie ook op ons YouTube kanaal. Dus als je er goed op gaat om naar 2 gasten te kijken die in een microfoon praten en verder weinig doen: we’ve got you covered.

 

 

Een speciaal dankwoordje gaat uit naar Leonard Hogerheijde die als een kleine designbaas onze smoelwerken in pixels heeft geduwd, en een vrolijk logo in elkaar bouwde.